Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vackraste sagorna vilar i havet!  




Flanörer

 

Verklighetens smala bro

Över illusionens hav

Där vi åker

I landå

 

Vinkar vi så sagolikt  

Åt sanningens flanörer

Leenden på våra läppar

Hjärtat fylld av sagor

 

För att strax bli glömda

När stormen viner hårt

Räddningen ett rim




Fri vers av madigan
Läst 248 gånger
Publicerad 2008-09-20 19:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ditt språk här är mäktigt, starkt och medryckande.

Jag är nog både sanningsflanör och landåpassagerare.
And I ride and I ride...
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan