Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tider

 

Dina vintrar

Blev bara dina

Vita som oskrivna blad

 

Snöflingorna svärmade

Över din gestalt

Gav dig din kyla

 

Du berättade aldrig

Varför du älskade den tiden

När vi möttes i våra somrar

 




Fri vers av madigan
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-20 20:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som om han liksom behållit en privat sfär av vinter därinne dit bara han har tillträde.

Mycket vacker dikt.
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan