Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack du osjälviskt underbara..

Tack du osjälviskt underbara..

För den trygghet du ger mig
från skymnings mörker till grynings ljus.


Önskar att du kunde se dig själv
genom mina ögon för att förstå, för
att upptäcka hur speciell just
Du är

för mig...












Övriga genrer av JoLu
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-20 21:40



Bookmark and Share


  Angeldust
Alla är speciella även du, vissa människor lämnar för alltid ett avtryck i ens hjärta...andra försvinner.*applåd* kram mig!!
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

JoLu