Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när solen tystnat och stjärnorna får stå i rampljuset


med vikt som ideal


månen kikar in genom
persiennen och
fönsterkarmen




alltid kommer något eller
någon att vara för tjock




alltid kommer något eller
någon att vara för smal








och det är med vikt
som ideal




Fri vers av uthyrd
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-21 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uthyrd