Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag erkände i samma ögonblick som jag insåg sanningen


i våras satt vi på
en trappa och pratade du
sa att han tittar alltid en
extra gång på dig och
jag log och sa att



jag är nog




kär


en helt ny känsla i
min kropp det kryper och
det snurrar och
hans händer ser väldigt
varma ut (och jag vill lägga
mina fingertoppar i hans
handflata när jag fryser)




Fri vers av uthyrd
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-25 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uthyrd