Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om du vill ge upp saker för mig kan du det?


vill ha dig


jag är din


för evigt






kan du bli
min nu?




Fri vers av uthyrd
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-21 11:45



Bookmark and Share


  Havsbris
ahhahahah

eller hur?
en bra fråga förtjänar
ett bra svar!!

Hoppas du får ditt och
som du vill ;o)
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

uthyrd