Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för att när jag ser dig bankar det inte lite snabbare utan det stannar helt


mitt hjärta stannar för dig


ger upp hoppet tänker
att du aldrig kommer
tillbaka hit för nu
har det gått två
veckor och jag klarar
mig inte utan dina
ögon eller ditt
leende (åh det är
så fint har någon
talat om det för dig?)


även om du inte
vet om det så väntar
jag här varje dag
på att du ska komma




Fri vers av uthyrd
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-25 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uthyrd