Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag stal stålmannens ögon










ser igenom










dig människor



alla med en







själ







(eller utan)




Fri vers av uthyrd
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-21 11:45



Bookmark and Share


  Havsbris
precis...

men man behöver
ingens ögon för
att kunna se det...
eller?

;o)
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

uthyrd