Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Våga stå där ute
längst ut på piren
då det blåser
stormbyar

det är att leva!

- Helt utan skyddsnät.

Först då kan vi säga att vi älskar,
om vi vågar
förlora
oss

själva

för en annan
människa




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-21 01:26



Bookmark and Share


  Havsbris
wow

det är vad jag
kallar kärlek,
precis, den jag
väntar på, den
jag lever och ska
dö för...

Tack för sådana
ord, varm poesi,
som tröstar och
gör mig att le,
hoppa!!

BRAVO!
2008-11-02

  Johan Bergstjärna VIP
Kort & gott: Sant!
Bra skriven bild för Kärleken.
Det lilla formatet förstorar.
2008-10-22

    sunnanvind
Fantastisk text...så mycket sanning i den!
2008-09-21

  Annie b'larsson VIP
Vilken fantastiskt bra text.
- och den var precis vad jag
behöver nu. Måste stå där
ute på piren.
2008-09-21

  thyra
Precis så vill jag att kärleken skall vara!
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP