Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur programmet Cheaters


Hon började att gråta full av ångest

Hon var otrogen
Han kom på henne
Hon började att gråta full av ångest
Ville inte förlora honom för hon älskade honom fortfarande
Kan du någonsin förlåta mig säger hon
Eftersom han aldrig har slutat att älska henne säger han storsint med tårar i sina ögon
Ja, det som tycks vara trasigt kan vi ju alltid försöka laga


Ken Cassel
21/9-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-21 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel