Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara jag i tidig


Morgon

 

Stigen under linden

Blöt av nattens dimma

Blad i hasselrött

 

Svänger sig till bäcken

I genomskinlig klarhet

Porlar i mitt öra

Skänker ögon glädjen

 

Himlen i sin gråhet

Spiller några droppar

Bildar ringar många

På bäckens klara yta

 

Ihopkrypen i jackan

Andas jag den friska

Morgonbäckens dofter




Fri vers av madigan
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-21 08:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En väldigt frisk och härlig betraktelse som gör mig gott.
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan