Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ler bekvämt i panik

Vilken dag är din dag i dag
undrar jag
när jag skriver
lämnar ord efter mig
för att komma dit jag ska
utan att veta vart
för jag är ingen kämpe
slåss inte för min sak
gällande känsla
för när rädslan räcker mig sin hand
så tar förståndet den
och plötsligt
blir den enklaste vägen
bortåt
fegt
ropar de som vet hur de ska leva sina liv
men jag är inte en av dem
ensamheten ger mig den stöd som jag behöver




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-21 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira