Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För ovanlighetens skull en säsongbetonad dikt


Svamphaiku

Svampen, den är lätt
att handskas med , för den är
inte särskilt snabb




Fri vers av stenhur VIP
Läst 323 gånger
Publicerad 2008-09-21 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP