Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling gråt inte

Sen tar han fram en näsduk ur sin ficka och börjar att torka bort hennes bittra tårar som flödar fritt fram ifrån hennes ögon
där mascaran rinner ner på hennes kinder och målar hela hennes ansikte svart
Sen säger han med ett leende på sina läppar
Ta det lugnt nu min älskling så ska du se att allt ordnar sig
Och när hon märker hur han tar sig tid att trösta henne tvingar hon sig fram ett litet leende till hans belåtenhet
Ett sött vackert litet leende

Om inte det här är kärlek så vet jag faktiskt inte vad kärlek är
Så älskling gråt inte längre för jag finns här
vid din sida ……..

Ken Cassel
21/9-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-21 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel