Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl hjärtat

Tror inte längre på kärleken
för dess bärande vingar
bar mig
och lämnade mig här
inom mig finns ett stort hål
efter dig
vars djup syns i min blick
så jag tittar bort
mot de vägar som finns kvar
för de steg som jag snart måste ta
är tunga
och jag som skrattat rått åt kärleken
får betala
med att älska en främling
för den som han är för mig
och bära den känslan med mig
resten av resan
mot okända mål

Laglös
hemlös
utan känsla
möter jag de människor
som vill mig väl
men räcker inte till
för minnet av dig
och den känsla som du lämnade kvar efter dig
äter upp mig inifrån

Älskade vackra du
saknaden gör mig galen
så jag tar en del av dig med mig
och flyr




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-21 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira