Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur faaan kan man gå NER ett kilo genom detta? Totalt obegripligt...


Nu har jag kommit på världens bästa bantningskur!

 

Sov länge och ät sedan en stadig frukost med bacon, ägg och stekta tomater. Se till att du har mycket fett i stekpannan och häll med alltihop på tallriken.

Sätt dig i soffan och spela lite spel på datorn. Tänk på att välja något enkelt som inte kräver för mycket tankeenergi. Alla tankar räknas!

Gå till affären men ta den som ligger närmast så att du inte slösar bort energi i onödan.

Låt dina barn laga maten medan du själv sätter dig tillrätta i soffan igen.

Häll upp en iskall öl och drick med välbehag.

Ät middag bestående av wok med nudlar, alltihop stekt i mycket fett!

Slumra in en stund efter middagen. 

Häll sedan upp ett glas vin och hämta lite chips.

Nu är det viktigt att du rör dig så lite som möjligt så sitt där i soffan och sippa på lite vin. Gå gärna in på poeter.se och skriv något obegripligt. Tänk på att inte springa på toaletten för ofta utan håll dig så länge som möjligt. Alla steg räknas!

Genom att följa detta fina hälsoråd går du ner i vikt samtidigt som du blir mätt och utvilad.

  

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-09-21 14:54



Bookmark and Share


  papessa
haha.... här går man väl ner i vikt av välbehaget
2008-09-23

  korpfjäder
Med så svårsmält mat lär det gå åt massor av energi för att just smälta den... och då går man ner. Såklart.
2008-09-22

    sunnanvind
Fick skratta igen..läste en tidigare av dig! Kanske det är det man går ner av...att det är så kul!? Ett trevligt sätt isåfall! Applåd!
2008-09-22

  Lyckohäxan Enediel
Haha måtte alla i allafall försöka detta...*S*
2008-09-21

    Nattviol
alla sätt är bra
utom de... tråkiga!
och detta var då minsann
inget tråkigt sätt!
*S*
2008-09-21

    JJ VIP
Ja jag har redan börjat praktisera din metod! Jag känner mig genast både lättare och mer tillfreds med min kropp! Men ack va jag är kissenödig! Haha! Mvh. JJ.
2008-09-21

  RogerIvan
Hmmm, funderar...
Jo, om man lägger sig på golvet,
då har man gått ner många kilo med denna diet;)
2008-09-21

  lyckeli
Alla sätt är bra utan de dåliga...
2008-09-21

  Nina Ahlzén
å herregud-ska genast pröva detta, "Alla tankar räknas!" Puh...sicken tur:) Låter underbart!
2008-09-21

  aol
tack för tippset
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP