Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[21/9] Våldet

 

Lever med våldet
i helgens alla filmer
dövar min hunger

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 537 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-21 19:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Välj bland följande alternativ
(ett eller flera):
a) våld föder våld
b) kärlek föder våld
c) hunger föder våld
d) våld på film räknas inte
e) kärlek utan våld räknas inte
f) våld mättar inte utan popcorn
h) vad har jag missat?
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H