Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingenting av värde, vet inte varför jag lägger ut den =/


Sov och se dig dö

Sov och låt själen flyga iväg
Sov och känn lugnet
Sov och bli vacker
Sov och känn lyckan
Sov och se dig dö




Fri vers av Angelina
Läst 365 gånger
Publicerad 2005-07-29 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angelina