" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




ingress , ur en stipulerad punkt. oavgjort blir aldrig minus

 

 

jag bad inte ens om det. ur en kvävd enhet

och försökte vara så lugn och saklig som någonsin, men autopiloten valde drive. 

visaren sökte aurans doft. - minuternas förlängning

ur varje enskild fogning

 

 

 

vi fick aldrig timmarna

 

för de sköt sig, som dömd matematik

 

 

kidnappad

i ett sikte

 

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 396 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-09-21 21:01



Bookmark and Share


  Hannadraken
får man gilla det ändå?
2008-10-04

  Night Soul Woman
"visaren sökte aurans doft
- minuternas förlängning.

ur varje enskild fogning"
Dessa rader är som en dikt i sig!

och den du!

"vi fick aldrig timmarna
för de sköt sig, som dömd matematik"

Vad är matematik? men :x
Ha en underbar kväll, det är måndag imorgon

och tack för läsningen!
*applåd*
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#