Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg ner

Mina sinnen fördunklas
logiken suddas ut
Jag vet inte var det börjar
var det tar slut

Långsamt krypande
fanatiskt slår den till
Tar mig brutalt i sitt grepp
det spelar ingen roll vad jag vill

Kontrollen är borta
liksom lust och begär
Ensam i mörkret
alldeles ensam jag är

Vad ni än säger
vad som än görs
Är kampen min egen
och det är jag som förgörs




Fri vers av Lilla lo
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-07-30 00:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra rimmat om en svår livsperiord
2005-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Lilla lo