Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens hägringar

 

höstens hägringar
smärtsamt påtagliga

de är akuta
och blöder över i mossan

de råmar ur dimman
men brister lätt som såpbubblor 

i skratt
när inget annat hjälper

höstens hägringar
darrar under skördemånen

och jag fryser




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-21 21:44



Bookmark and Share


  Marta
Smärtsamt påtagliga... så känner jag inför den här dikten också. Det känns stiligt verklighetsförankrat på ett inte allt för uttalat sätt. Nice.
2008-09-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag med.
Drömmarna slår aldrig in.
Allt rasar.
Allt spricker.
Allt går sönder.
Gävle är kallt.
2008-09-21

    ej medlem längre
Underbart skrivet, vackert i all enkelhet, tack för läsningen!
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger