Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När är man kär?

När det känns sådär härligt i kroppen när vi ses?
När jag vill skina upp och le bara jag får ett sms från honnom?
När jag tar varje tillfälle att låta honnom hålla om mig?
När jag inte bryr mig alls om han fuckar upp mitt hår totalt?
När jag inte kan konsentrera mig om han är i närheten?

Är det då man är kär?

Isåfall är jag nog det...




Övriga genrer av pyre
Läst 474 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-21 22:24



Bookmark and Share


  dalida_bl
DRAMA!
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre