Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

 

Du går genom

Molnband av blått

Genom mörkröd sky

Du drömmer om glädje

Större än sorg

 

Där den mjuka sanden

Solen har värmt gör

Dina tankar till skatter

Vackra som ostronens pärlor

Du samlar i dina

Kupade händer




Fri vers av madigan
Läst 485 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-22 07:40



Bookmark and Share


    sajo
Oj vilken härlig dröm. Jag ska sätta mig i min fåtölj då jag hem från arbetsträningen kommer och drömma mig till Teneriffa och dess härliga strand.

Applåder.
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan