Vägar Grusgångar Övergångar Autostrador Trottoarer....  " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vägar Grusgångar Övergångar Autostrador Trottoarer....  


Stig

 

Klart såg jag

Genom det grå

En stig att ta

 

Knotiga rötter

Förtorkade blad

Mörkt som natten

Fast det var dag

 

Där jag gick

Såg jag ibland

Något röra sig

Bland de mörka

 

Men jag var

Inte rädd jag

Var stark som

En klippa

 

Jag hade ju dig!




Fri vers av madigan
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-22 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan