Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okänd

 

Kände dig inte

En främling från

Okända trakter

 

Ändå fanns en

Sträng av

Samhörighet

Förståelse

Utan ord

 

En glädje att

Mötas på vägen

Mot vårt

Slutliga mål




Fri vers av madigan
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-22 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan