Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se tiden gå förbi

Hör skriken
glömt livet
sett livet pasera
gömt ljuset i gardroben

Se tiden gå förbi
hör sanningen från igår
lever i en tid av ovisshet
och drömmer mig bort
till något som aldrig
finns




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 206 gånger
Publicerad 2008-09-22 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson