Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt så kommer någon att bryta sig lös

ifrån sina bojor
Släppa sig lös ifrån sina hämningar
Så inatt när han går till diskoteket kommer han ta på sig sina bästa dojor och med dem så kommer han sen dansa skjortan
av vem som helt
Så alla som kommer att få se honom kommer att bli frälsta
Alla kommer att vilja dansa med honom
Så tillsammans med honom kommer alla vilja festa
Så alla som ser honom kommer att gå fram för att hälsa och ge honom sina gratulationer
till att han är nattens bästa dansare

Inatt så kommer någon att bryta sig lös ………….

Ken Cassel
22/9-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-22 14:08



Bookmark and Share


    tramp
Yeahh denna svänger ! Kom att tänka på Thin Lizzy och Tonight it's gonna be a jailbreak" !!…

Skön text !
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel