Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden..av smärtan..fångar dagen..som jag slänger bort...


Stilla ro närmar jag mig...mig själv...

Igår,förrgår en annan dag..plats i mig....Horan..Skökan...!!!
tankar ..förvirrad av sorg..bitterfitta...sjuk i själen..orkeslös..lögner..hat
tomhet...brinnande.....missären ....fläsket brinner...drama queen....mer förvirring...hoppful...sadist...hugger...trampar...

Nu..i dag..i morgon..nästa dag..en annan plats...
...kommande tid, eftervärld ....
upp vaknandet....orken..ljuset..värmen...blodet ..livet..pulserar...
skiter i vilket...sömn....sover...andas....

Jag kan andas....
Jag känner ...

Stilla ro närmar mig...en inre frid.....


När kan jag få DöDa dig!!!




Fri vers av MotherBitch
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-22 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MotherBitch
MotherBitch