Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alibi Alibi Alibi Alibi Alibi Alibi

En och en halv dalmatin
kunde jag se från fönstret där jag stod
gömd bakom bröllopsbuffén
Alltid är det någons öde
att bli festens spöke
Som längtar efter att bli verklig
som längtar efter ett namn


Spetsar öronen
jag hör

dom smetar ut orden
på varandras läppar

Alla föräldrar
som förätit sig på sina söta barn!
En generation igen av vissna blommor.

Det finns ingen kärlek
utslagen hos båda älskare
bara harmonin mellan den
som sänder pilar
och den som längtar efter att bli träffad.



Tillbaka på festen, hon stal bröllopsklänningen
och hittade
en ring i kycklingen
Nu behöver hon bara
en man
och en fågelskrud

28 år, 1,90
han verkade så perfekt men varför hade han
bakat in sitt barn i bröllopstårtan?

när hon fann honom såg han ut som plast

Det är värt mer än allt att försöka
är det inte sant att vägen till helvetet
är kantat av stulna drömmar?

Jag lämnar dom åt sina öden
åh sug in mig i alla mjuka slut

Lägger mig på dansgolvet och blundar
"Vilka av mina tankar är jag? Och nu när jag tänkt det, är jag fortfarande jag?"




Fri vers av tripto nin
Läst 627 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-22 19:21



Bookmark and Share


  orsak
god damn, du är helt sjukt bra!
2008-09-29

    smuts
Hej. Det finns speciellt en text du skrivit som fastnat i mig och det är HAN GICK ALDRIG TILL affären. Men nu har du skrivit den här och den kommer också att bli en sån, har jag en känsla av. Jag tycker om tempot mycket. Att det går fort framåt, men att den ändå handlar om en väntan som är olidligt långsam. Och slutet är jättebra. Jag bokmärker.
2008-09-23

  inutimonster
"sug in mig i alla mjuka slut"..."vilken av mina tankar är jag? och nu när jag tänkt det, är jag fortfarande jag?"...jag tänker spara. to save it for a rainy day, la la la. din bästa. sätt den på
"läs gärna".
2008-09-22

  Trollsländan
Oj, vet inte vad jag ska säga.Kanske lycka till från djupet av mitt hjärta.
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin