Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten och hjälplös... du har mig i ditt våld

Hur kan saker förändras så snabbt?

Ena sekunden är allt toppen, nästa känns det som jorden ska falla sönder under mina fötter.

Du kanske inte menar det på det sättet. Men varje gång du föser undan min hand så dör jag lite innombords...

Jag har blivit liten igen.
Jag har blivit en hjälplös lite tovig flicka som inte vet vart hon ska ta vägen


Hur kan du göra så mot mig.. och inte ens veta om det?

När blev jag en docka i din famn, styrd enbart utav dig?




Övriga genrer av pyre
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-22 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre