Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sängen

 

I bara trosorna
nerbäddad i sängen
känns livet lättare
en aning mer meningsfullt

Där blir böcker lästa
dikterna blir skrivna
natt övergår till dag
då livet har sin gång

Lakanet mot huden
som älskarens smekning
åter kan där glömmas
att jag är ensam

 




Fri vers av Anna H
Läst 455 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-22 19:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, så fint..och vemodigt mitt i alltsamman..som livet
2011-07-10

  VampyrÄngel
Mycket bra skrivet!
2008-10-14

  [jimmy]
fin avslutning

efter crescendot
"Lakanet mot huden
som älskarens smekning"
kommer den snabba vändningen
"åter kan där glömmas
att jag är ensam"

som att under lätta lakan
vända åt andra sidan...
:)
2008-09-24

    ej medlem längre
Angenäm läsning, med en viss eftersmak av saknad ... tycker om.
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H