Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes

 

Striden var över

Hennes

 

Redskapet förbrukat

Av den gamla tiden

 

Framtiden

Kunde hon räkna

På sina fingrar

 

Tröttheten som

Återstod

Behövde se ängarna

Gräsets blåst

Regndropparna

Nudda hennes ansikte

 

Låta henne gråta

Som tröst




Fri vers av madigan
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-22 20:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Behövde se ängarna

Gräsets blåst

Regndropparna

Nudda hennes ansikte"


Fantastiska rader!
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan