Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig har någon hållit det barnet


Skakar döden ur håret
svettlukten
utefter sidorna

skräcken vitnar knogarna
hårt håller handen
sin egen tomhet

skriket


river gråt
taggspår genom halspulsådror
dunkar hjärtat

aldrig fick barnet vila


tystnaden


nynnar rösten
hårt håller handen
sin egen tomhet








Fri vers av halmstrå
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-22 21:45



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Starkt och uttrycksfullt skrivet!!
2008-09-25

  Kristina Wallbing
Detta uppfattar jag som det inre ensamma barnet som försöker göra sin röst hörd. Ett barn som aldrig fick vila från sökandet efter den andre, någon att spegla sig i. Oerhört starkt skriver du!
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå