Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen

 

Du spikade

Fast orden du sagt

 

Vi begrep inte bättre

Än att vi försökte

Plocka ner dom

 

Hammarens baksida

Var helt verkningslös

Spiken satt som berg

 

Det gick inte att

Bortse från dina ord

Vi försökte lägga in

Andra tolkningar

Som verkade vettigare

Men meningslöst

 

Vi kände oss förtvivlade

Vi ville ju inte lyda dem!




Fri vers av madigan
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-23 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan