Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

 

Tornets skira spira

Ovanför oss

Trappor skruvar

Sig uppför

 

Vi flyr från

Oron djupt därnere

Till ensamhet

Bland vindarna

 

Andfådd stapplar vi

I tornets

Kammare

Där vinden

Ilar in och ut genom

Öppna fönsterluckor

Svalor seglar

Skrikande iväg

 

Vi sjunker ner

Mot en pelare

Hämtar andan

Håller om varandra

I förtvivlan

 

Väntar vi att de

Ska komma

 

 




Fri vers av madigan
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-23 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan