Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar detta med "prisvärda" kommentarer....


Poesi i dagligt tal

Poesi från andra

I Hemsöborna så ska man viga Madame Flod och hennes ”nya”. Nån har dock ställt en back med öl, i solen, och med korkar i ”vanlig modell”
Så under själva bröllops akten kommer det konstiga ljud, av korkar som far..

Vilket får prästen att föga diskret utbrista:

VEM FAN ÄR DE SOM STÖR DEN HELIGA ANDAKTEN MED ATT KORKA UPP PILSNERFLASKOR!!!!

(ja nu var inte prästen i filmen, en sån som spottade i glaset heller vilket kanske gjorde sitt till i störningsmomentet)




Fri vers av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-24 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO