Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän bråkar med en av sina äldre vänner... tycker så synd om honnom


Jag vill Hjälpa..

Det känns så jobbigt att se dig lida...
jag ser det inte som ett så stort problem..
Förstod inte att du hade det så jobbigt..

Men jag ser ju på dig att du lider..
Du är inte dig själv,
Ditt vanliga glada jag..

Snälla låt mig hjälpa..
Men det skulle antagligen bara dra dig längre ner..
För jag tror jag är en del av problemet


Snälla, Jag står inte ut när du inte ler..




Övriga genrer av pyre
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-23 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre