Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gången

 

Jag älskar dig.

 

Hon sa det tyst. Nästan ohörbart. Med mumlande läppar i hans hår. Rösten grötig, lät som någon annans. Han ryckte till. Som av en elektrisk stöt. Vågade inte röra sig. Satt bara stilla och andades med tysta, korta andetag. Inget ljud fick någonsin mer höras. Inga ord yttras efter hennes.

 

Hennes händer rörde sig lugnande över hans rygg. Långa, smekande rörelser, så trygga, lugna händer. Hans hjärta bultade besinningslöst fort innanför bröstkorgen. Hon kände det tydligt genom t-shirtens slitna tyg.

Värmen från hans kropp, ångande, hans speciella doft. Honom.

Hon sköt honom långsamt ifrån sig. Sökte hans blick, fångade den. Stora ögon, glansiga, febriga blickade tillbaka. Han öppnade munnen som för att säga något.

Hon lutade sig långsamt framåt och snuddade vid hans läppar med sina. Varma läppar, mjuka men hårda på samma gång. Mörka ögon, glimmande i mörkret. Hon drog hon sakta intill sig. Höll honom. Vaggade honom som ett barn.

 

Jag älskar dig.

 

Mumlande i hans hår. Med lockar som lindade sig om orden.

 

 

 




Övriga genrer av Martina_T
Läst 966 gånger
Publicerad 2005-07-30 18:39



Bookmark and Share


  Simmerskan
arrghh det här är som att sakta låta en chokladbit sakta smälta på tungan, det är verkligen så att njuter av varedan stavelse. Ruskigt bra! Bokmärkes!
2008-06-17

  Lady_A
Wow! Den här är förtrollande bra! Så vacker och hoppfull, tröstande liksom...
2007-03-08

  RobertD
Skriv en bok, jag köper! /Robert
2005-08-26

  Dan Linder
"Mumlande i hans hår. Med lockar som lindade sig om orden."

Vilken höjd men vilket slut, wow! Jag gillar din frasering, den förstärker orden och innehållet i din text. Mer sånt!
2005-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Martina_T
Martina_T