Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har res feber

Snart lyfter planet till
London har aldrig flygit
i hela mitt liv eller varit
utom lands

Jag åker mitten på Oktober
men har redan res feber
lite läskigt tycker jag det ska
bli

Men ser framemot resan
det ska bli en spännande
upplevelse men hoppas
min kropp håller sig väl med mig

Man är ju ständigt på sin vakt
när det gäller det onda men skall
försöka att se att det kommer att
gå bra

Så nu går jag i väntans tider
på att få göra ett stort steg
i mitt liv jag sa att jag aldrig
i mitt liv skulle flyga

Men nu blir det ju av så nu
hoppas jag resan blir
som jag förväntar mig längtar
tills dagen är här och ett minne
för livet




Fri vers av Ann-christin
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-24 07:41



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Önskar dig en underbar resa.....hoppas på en dikt om upplevelsen när du kommer hem
2008-09-25

  jardan
Njut av nya upplevelser och London är en fantastisk stad.
2008-09-24

  anits VIP
Allt går säkert bra, och du
får uppleva nya saker som
ger dig minnen för livet
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin