Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Korallklippor vackra som diamanter!


Havet

 

Havet är mitt rike

Allt kan hända här

Strömmar ifrån Arktis

Sår från jordens inre

Blödande av hetta

 

Sargassohavets gömslen

Sångerna från valar

Krabborna som vandrar

Smek av varma stränder

Slår mot hårda klippor

 

Storm i höga vågor

Regn som vänder åter

Varelser som lever

Rör sig ner mot botten

 

Så reser jag med strömmarna

Förundras över allt    

 




Fri vers av madigan
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-24 08:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Landkrabba som jag är älskar jag ändå havet.
En skän beskrivning du presenterar här.
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan