Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till JennyKristina; en dikt om helighet...


De enda

Läser orden
för skinande träden
de är de enda
som hör dem

sjunger visan
för stenen och molnen
de är de enda
som bär den

vattnet skrattar
vid ålderns strand
de är de som tar mig
när jag ber dem




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-24 10:16



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En tsrak dikt om det som var som är och alltid kommer....berörande och sprödstark
2008-09-25

  Kristina Wallbing
Nämen, vad i himmelens höjder??!! Till mig?!
Jag ler från öra till öra och tackar varmt för denna UNDERBARA dikt om livets orubbliga helighet! :=D
2008-09-24

  Hildegun Relefors
Tack för skön läsning och start på min dag!
2008-09-24

  Havsbris
vilken otrolig fin
och elegante Ode
till den person du
värnar om...

blir helt rörd och dina
ord värmer och ingen
kan gå ostraffad efter
läsa dem...

härliga metaforer och
symbolism över hela,
det går inte att välja
någon rad speciell, de
är alla så perfekta och
går inte att sära på
dem...

tack för skön läsning
det blir Jenny glad och
lycklig för, även jag
;o)
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö