Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Listor

Listan är lång

På saker

Jag inte vill göra

Med dej


Men den andra listan

Är längre….




Fri vers av LassO
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-24 17:33



Bookmark and Share


  Angeldust
*applåderar* kram Tiny
2008-09-25

  Alfie M
Fint och fyndigt skriver du.
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO