Vi röjde väg i den oändliga öknen!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi röjde väg i den oändliga öknen!


Storm

 

Genom stormnatten

Då gapen mellan

Verklighet och syner

Blandas av tjock dimma

 

Mina rop 

Röjer inte var

Jag är främmande

Vid stam av tagg

Inget ljus

Ingen skugga

 

Solen lever

I en annan dröm




Fri vers av madigan
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-24 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan