Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny sida i min dagbok

För varje ny dag som går slår jag upp en ny sida
i min dagbok
Skriver sen ner några ord som blir till ett nytt kapitel i mitt liv
där jag skriver ner
allting möjligt
Allting möjligt mellan himmel och jord
Minnen som jag sen kan titta tillbaka på när jag känner för det för då behöver jag bara slå upp boken min
på mitt bord och läsa
för att minnas

För varje ny dag som går …….

Ken Cassel
24/9-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-24 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel