Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans

 

Dansen gick över

Det tunna golvet

Lätta steg

Mjuka rörelser

Tätt tillsamman

Kanske var det tango

Eller en sorts vals

 

Det som var

Av vikt

Golvet måste hålla

Under hela livet!

 




Fri vers av madigan
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-24 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan