Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tysta blommar ängsklockorna bland det gröna gräset!


Maskrosor

 

Mitt rum var tomt

Ensligt vitt

Sängen obäddad

Fönstret öppet

Ån flöt förbi

Som den alltid gjort

Strax utanför

 

Maskrosorna sände

Sina fallskärmar som

Vita snöflingor i luften

Klockan tickade

Azalean tappade ett blad

På bordet

 

Min morgonrock

Kändes obekväm

Som om det var

Dens fel

Skulle han komma eller....




Fri vers av madigan
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-24 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan