Ekorren har ett bo i trädet!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ekorren har ett bo i trädet!


Stolen

 

Stolen blåmålad

Snidad i ryggen

Blårandigt tyg

På sitsen

 

Står där

Under linden

I regnig blåst

 

Kvarglömd 




Fri vers av madigan
Läst 283 gånger
Publicerad 2008-09-24 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan