Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart Sammet

 

Du såg inte

Det vilda

Osårbara i

 

Ögonens skimmer

Bakom masken

I svart sammet

 

De röda lockarna

Som föll fria

På den bara ryggen

I den varma natten

 




Fri vers av madigan
Läst 505 gånger
Publicerad 2008-09-24 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan