Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du dräglar

En droppe faller från dina läppar

Jag såg det

För jag önskade att mina läppar var där

En sjukhus vit vägg bakom

En sån man blir galen av

Bländande vitt

Men droppen

Faller som i slowmotion

Reflekterar Lysrörs ljuset

Och omvandlar det till nåt mjukt, nåt dovt

Och jag önskar innerligt att jag var droppen

Som just lämnade läppen

När droppen

Blänker som mest, som en stjärna


Krossas den i tusen mini bitar mot golvet

Och du ler lite generat
Som om jag följt din kropp med blicken
Upp och ner




Fri vers av john finkelman
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-24 22:16



Bookmark and Share


    deb8
Annorlunda text med en udd av skönhet och poesi..
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

john finkelman