Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlös tanke...

Jag satt och funderade
hur jag skulle få
tiden
att

räcka till

och tiden gick

och gick...

Så resultatet blev
till en

tidlös tanke;

"tiden räcker precis,
i varje fall
till mitt

liv"




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-24 22:34



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Ja, tankarna om tid är tidlös, BRA!
2008-09-26

  **AnneLiten**
Ja, precis så finurligt, att den räcker till det man vill
2008-09-25

  berxper
Din beskrivning av en "tidlös tanke" är snygg!
Innebörden är precis så:-)
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP